O nama


Skytec Express je firma koja je nastala kao poslovna jedinica domace firme Skytec d.o.o. Živinice koja uspješno posluje na našim prostorima od 2009 godine. Prateći trendove i iskustva velikih svjetskih poštanskih operatera, Skytec Express omogućava kako pravnim tako i fizičkim licima da sigurno, jednostavno i brzo pošalju pošiljku u bilo koji dio BIH. Cilj našeg tima uz podršku najsavremenijeg softverskog riješenja je brzo i sigurno preuzimanje i isporuka pošiljki na cijeloj teritoriji BIH. 

sky-call-center

Mreža poslovnica

 

Skytec Express brza pošta pomoću svoje distributivne mreže pokriva cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine. 

Sjedište kompanije i centralno skladište smješteni su u Tuzli, dok su ostali Distributivni centri raspoređeni u Sarajevu, Mostaru,  Zenici, Bihaću, Banja Luci i Bugojnu.

logo-web-HQ

Brzo tačno i pouzdano

Skytec Express je najsigurnija ekspresna kurirska služba koja Vam omogućava da brzo i lahko pošaljete ili preuzmete svoju pošiljku. Vaše pošiljke dostavljamo u okviru 24 sata.

Podrška korisnicima

Call centar je dostupan pozivom na broj 1319, kako bi zaprimilo narudžbe naših korisnika, ali i pružilo dodatne informacije o načinu slanja pošiljke, kao i o cijenama i drugim bitnim podacima. Operateri našeg Korisničkog servisa brinu se o tome da korisnici usluga dobiju sve neophodne informacije o statusu pošiljke. Korisnički servis i Call centar, svakog radnog dana odgovaraju na pitanja korisnika od 8 do 17 h i subotom od 8 do 15h.